lauantai 3. marraskuuta 2012

2.11.2012 Winter Garden

Tässä hotellissa aamupalalla kokoonnutaan yhteisen pöydän ääreen ja jos samaan aikaan pöytään sattuu amerikkalaisia, kuten esimerkiksi tänä aamuna, niin aamuäreät suomihemmotkin joutuvat heittämään smalltalkia jo ennen aamuteen nauttimista. Rankkaa. No, hotellin pitäjä istuu myös ilmeisesti koko aamiaisajan klo 7-10 pitämässä seuraa vierailleen ja kun kyselin häneltä pesulavinkkiä, selvisi, että pyykinpesu onnistuu kätevästi tässä hotellissa, ilman mitään lisämaksuja. Aamupäivä vietettiinkin sitten eilisestä aktiivipäivästä toipuen hotellilla samalla, kun odoteltiin pyykkejä ensin pesukoneesta ja sitten kuivausrummusta. Hotellinpitäjän vinkki nro 2 oli polkupyörävuokraus naapuritalon pyöräliikkeestä ja alligaattoreiden olemassaolosta läheisen järven rannoilla.

Vuokrasimme tosiaan pyörät pariksi tunniksi ja ajelimme läheisen Apopka-järven suuntaan. Kilpikonnia järvessä näkyi useampikin, mutta alligaattorista näkyi vain sieraimet kaukaisuudessa - ja sekin saattoi hyvin olla mielikuvituksemme tuotetta.

Taas lupailtiin, mutta eipä niitä alligaattoreita näkynyt.

Järven pinta oli aivan peilityyni, joten välillä oli vaikea erottaa, mihin järvi loppui ja mistä taivas alkoi.

Hyvin amerikkalaista: häitä valmisteltiin järven rannalla olevaan katokseen. Myöhemmin iltapäivällä hääpari tulikin vastaan hotellissamme.

Näitä järvessä riitti, symppiksiä otuksia!
 
Garage salessa oli aivan pakko poiketa, kun sellainen kohdalle osui. Myynnissä oli esimerkiksi kylpyhuoneesta löytyneet osittain käytetyt shampoot ja kylpysaippuat...
 




Hotellin kanssa samassa rakennuksessa, katutasossa, on jotain paikallispalkintojakin voittanut thai-ravintola, Thai Blossom, ja ruoka olikin kyllä erittäin hyvää.

Myöskin hotellin alakerrasta löytyy vanhan ajan jätskibaari, josta otimme mukaamme Caramel-pirtelön, kun lähdimme ilta-ajelulle.
Illalla ajelimme Orlandon Harley Davidson-liikkeeseen hakemaan ennakkotilatut tarvikkeet. Onneksi paketit on sen verran pieniä, että mahtunevat matkalaukkuihin, ylipaino on kyllä lähellä, mutta tilaaja saa sitten maksaa ylipainomaksut...



Tähän 4 XL-puseroon mahtuu isompikin kuski.

Motskariliikkeestä ajelimme International Drivelle, jonka alkupäästä löytyi hervoton Outlet-kauppakeskus. Muutama dollari sinnekin tuli taas jätettyä ja sitten olikin jo aika ajella takaisin hotellille koisimaan. 

1 kommentti:

  1. Isiä varmasti kiinnostaisi harley davidson-kauppa t. Emmi & Eetu

    VastaaPoista